Jared Leto is niet per se klaar als de Joker van het DCEU

Jared Leto is niet per se klaar als de Joker van het DCEU

Hij ziet het best zitten om terug te keren.

Jared Leto vertelde in een interview dat hij ervoor open staat om wederom de rol van de Joker te spelen in het DC Extended Universe. Alleen moet hij dan wel gevraagd worden door Warner Bros.

Tijdens een interview met Variety vertelde Leto dat hij er inderdaad voor open zou staan om terug te keren naar de rol van de Clown Prince of Crime. Mocht hij dan tenminste dat telefoontje krijgen. De acteur was er kort maar krachtig over: "Zeg nooit nooit".

Joker spelen
Leto debuteerde in 2016 als de Joker in Suicide Squad, een rol die oorspronkelijk een stuk groter was dan we uiteindelijk te zien kregen.

Dat kwam mede doordat Warner Bros. toen ingreep en de film flink veranderde (waarna er een campagne gelanceerd werd door fans voor de Ayer Cut van de film). Leto speelde de rol van Joker nogmaals in Zack Snyder's Justice League, al was dat alleen voor het epiloog van de film en daarmee een korte rol.

Leto's versie van het personage is een opmerkelijke, mede door de vele tatoeages die hij heeft en de grillz die hij draagt.

NieuwsFilm

meest populair