Morbius-regisseur: "Ja, Spider-Man én Iron Man zitten in hetzelfde universum!"

Morbius-regisseur: "Ja, Spider-Man én Iron Man zitten in hetzelfde universum!"

In de toekomst kan Morbius het tegen héél wat superhelden op gaan nemen!

Over niet al te lang zullen we zien hoe Jared Leto het doet als Morbius, een bekende schurk die het in de stripboeken meerdere keren opneemt tegen Spider-Man. Ondanks dat de superheld niet in de film zit, laat regisseur Daniel Espinosa wel weten dat Spider-Man in hetzelfde 'universum' zit.

Recentelijk liet de met een Oscar bekroonde Leto zich uit over zijn nieuwe film. Hij vindt het namelijk, net zoals de nodige fans, tamelijk jammer dat hij het niet op mag nemen tegen Spider-Man. De acteur is echter wel van mening dat hij in de toekomst op de vuist zal gaan met de geliefde superheld van Tom Holland.

Regisseur
Nu laat ook Espinosa op soortgelijke manier van zich horen. Hij bevestigd nu namelijk dat Spider-Man in hetzelfde universum bestaat als Sony's Morbius. Na het succes van Hollands Spider-Man films, kwam Sony met twee films rondom de iconische slechterik Venom en nu is dus Morbius aan de beurt.

Ondanks dat beide schurken nog niet hebben mogen knokken met Spider-Man, kan het er wel nog van komen volgens (een tamelijk cryptische) Espinosa: "We weten onderhand eigenlijk allemaal wel dat er in het Spider-Verse meerdere Spider-Man bestaan. Als je Marvel een beetje volgt en de stripboeken kent, weet je dat er verschillende, alternatieve universums bestaan".

Mogelijkheden
De regisseur zegt dan ook dat de wereld van Morbius vol zit met superhelden, al worden deze misschien niet gespeeld door de Marvel-acteurs. Zo vervolgt Espinosa: "Het gaat om een universum waar dezelfde personages inzitten, maar ze zijn misschien wel iets 'anders'. Dus ja, er zit een Spider-Man in de wereld van Morbius, maar ook een Fantastic Four en zelfs een Iron Man!"

"Het enige wat jullie moeten onthouden is dat zij misschien 'anders' zullen zijn dan de mensen die jullie nu voor ogen hebben. Dit is misschien niet exact wat Marvel doet, maar in de kern is het hetzelfde principe. In alle universums zit er een Spider-Man en zelfs een Spider-Woman".

Goed idee?
Ondanks het feit dat het niet echt een heel duidelijk antwoord is, lijkt het erop dat Espinosa het wel ziet zitten om Morbius het in volgende projecten op te laten nemen tegen bijvoorbeeld Spider-Man of zelfs Iron Man, al zal het hier dan hoogstwaarschijnlijk niet gaan om Tom Holland of Robert Downey Jr. Wat vinden jullie van dit idee?

NieuwsFilm

meest populair