'Bullet Train' was een keiharde actiefilm maar is nu echt iets heel anders

De nieuwe film van David Leitch is meer komedie.

Jim Pedd 21 maart 2022 06:03 in Algemeen
Begin deze maand werd de trailer voor Sony's Bullet Train vrijgegeven. Filmkijkers waren meteen benieuwd naar de komende film van regisseur David Leitch.

We moeten helaas nog iets langer op de release van Bullet Train wachten. De film komt nu in juli uit. Sony omschrijft het als een "leuke, uitzinnige actie-thriller", waarbij Brad Pitt "een ensemble van eclectische, diverse huurmoordenaars, allemaal met onderling verbonden met conflicterende doelen aanvoert - allemaal tegen de achtergrond van een non-stop rit door het hedendaagse Japan."

Bullet Train wordt duister
De film heeft ook een grote rol voor acteur Aaron Taylor-Johnson. Hij sprak tijdens een interview met HERO Magazine hoe Bullet Train tijdens de opnames veranderd werd.

"Oorspronkelijk zou dit een behoorlijk duister, R-rated en gruwelijk actiespektakel worden," begon Taylor-Johnson.

"Maar we hebben het veranderd en het enorm leuk weten te maken. Ik weet niet wat er gebeurd is, maar het werd een komedie! We hebben het allemaal enorm leuk gehad. David [Leitch] stond er echt voor open om te spelen en te verkennen en te zien waar het uit zou komen. Het voelde als een enorm fris geheel en we hebben het echt heel leuk gehad."

Bullet Train is in juli in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm