Nieuwe 'Black Panther'-film duikt in het verleden

Nieuwe 'Black Panther'-film duikt in het verleden

Van de Verenigde Staten!

Black Panther: Wakanda Forever is een film die moeilijk is om goed te krijgen. Na de dood van acteur Chadwick Boseman is het de vraag hoe de makers ervoor zorgen dat de release voldoet aan de vermoedelijk torenhoge verwachtingen.

We weten nog maar weinig van de nieuwe Marvel-film. Al vertelden regisseur Chadwick Boseman en de castleden al in interviews dat Black Panther: Wakanda Forever een 'viering' van de cultuur van de fictieve natie Wakanda zal worden.

Black Panther: Wakanda Forever
De site The Cosmic Circus meldt nu dat Black Panther: Wakanda Forever op dit moment opgenomen wordt in een afgesloten Ritz Carlton hotel. Dat zou compleet getransformeerd zijn door de productie.

De locatie werd in het verleden gesloten wegens niet te repareren stormschade. Marvel Studios veranderde daarom het interieur in een paleis, dat grote kandelaars heeft die de lobby extra mooi maken. Interessant genoeg zou dit mogelijk de setting zijn voor een flashback.

Ver in het verleden
Volgens de anonieme bronnen van The Cosmic Circus zijn figuranten van verschillende etniciteiten te zien op en rond de set. Zij zouden mogelijk onderdeel zijn van een flashback naar de jaren waarin de Verenigde Staten gekoloniseerd werden door Europeanen, dus rond de jaren 1500 tot 1600.

De nieuwe film Black Panther: Wakanda Forever zal overigens ook de introductie zijn van het nieuwe Marvel-personage Riri Williams, a.k.a. Ironheart in het MCU.

Ook gaan er geruchten over een grote rol voor Namor the Submariner en het verzonken koninkrijk van Atlantis.

Black Panther: Wakanda Forever is in november in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair