Samuel L. Jackson weet het zeker: Ray Arnold uit 'Jurassic Park' leeft nog!

Samuel L. Jackson weet het zeker: Ray Arnold uit 'Jurassic Park' leeft nog!

Na Mace Windu wil hij nóg een oud personage terugbrengen...

"Hold on to your butts", want volgens vertolker Samuel L. Jackson is zijn ingenieur Ray Arnold uit Jurassic Park (1993) nog steeds aanwezig op het beruchte dinosauruseiland, levend en wel.

Eerder solliciteerde Jackson al naar het herrijzen van zijn Jedi Mace Windu in de Star Wars-reeks en nu lijkt hij ook graag in de Jurassic-franchise terug te willen keren.

De meeste fans zullen het er inmiddels wel over eens zijn dat de oorspronkelijke film niet zo goed afloopt voor de arme Ray Arnold. Voor de zekerheid een 29 jaar oude spoiler alert: Hij sterft.

Dit gebeurt weliswaar offscreen door een velociraptor, maar er wordt duidelijk gezinspeeld op zijn dood wanneer Ellie Sattler (Laura Dern) later zijn afgehakte arm ontdekt in een onderhoudsschuur.

Kom maar op
Er is geen enkele aanwijzing dat Ray Arnold dat incident op de een of andere manier heeft overleefd, maar dat weerhoudt Jackson er niet van om het toch te blijven geloven.

Wat hem betreft, heeft Ray Arnold zich met succes aangepast aan een nieuw leven als heerser over de dinosaurussen op Isla Nublar.

En waarom ook niet? Iedereen zou gaan juichen als we aanstaande juni in Jurassic World: Dominion opeens een één-armige Ray Arnold op een roofvogel binnen zien rijden.

NieuwsFilm

meest populair