Mel Gibson nadert de status van Bruce Willis, nieuwste B-film finaal afgeslacht

Mel Gibson nadert de status van Bruce Willis, nieuwste B-film finaal afgeslacht

Ai ai ai...

Mel Gibson blijft een controversiële aanwezigheid. De voormalige A-lister is in de ogen van velen uit de gratie gevallen, hoewel hij tegenwoordig in een razend tempo nieuwe projecten blijft maken.

Het territorium van een Bruce Willis heeft hij (gelukkig) nog niet helemaal betreden, maar als hij niet voorzichtig blijft, is dat niet ver weg meer.

De Lethal Weapon-ster is inmiddels een vaste waarde geworden in het low-budget genrecircuit waarvan enkele titels redelijke recensies kregen. Zijn laatste is echter niet zo'n schot in de roos.

Panama
Sterker nog, Panama (waarvoor Crank- en Ghost Rider 2-regisseur Mark Neveldine speciaal terugkeerde achter de camera) is momenteel het laagst gewaardeerde project uit zijn hele carrière en scoort een schamele 8% op Rotten Tomatoes. De 3,3 op IMDb maakt het er niet veel beter op.

Gibson heeft nog wel zijn aanhangers die alles bekijken waar hij in verschijnt, want volgens FlixPatrol is Panama momenteel de achtste meest bekeken film in de Amerikaanse iTunes-hitlijsten.

NieuwsFilm

meest populair