Netflix heeft in één klap bekende nieuwe nummer één in Top 10

Netflix heeft in één klap bekende nieuwe nummer één in Top 10

Ice Road vindt snel succes op Netflix.

Nadat eerder deze week de thriller Black Crab in een klap bovenaan de Netflix Top 10 stond is het nu de film The Ice Road die bovenaan de lijst staan. The Ice Road is een recente actiethriller met genreheld Liam Neeson.

The Ice Road van regisseur Jonathan Hensleigh (Bulletproof Gangster) heeft ook rollen voor onder meer Laurence Fishburne, Benjamin Walker, Amber Midthunder, Marcus Thomas en Holt McCallany. De thriller was een redelijk succes, maar door corona verdween de film al snel naar streamingdiensten.

In The Ice Road stort in het afgelegen noorden van Canada een diamantmijn in en dan is het aan Ice Road-trucker Mike om een ogenschijnlijk onmogelijke reddingsmissie te begeleiden. Om de wanhopige mijnwerkers te redden moet het team een bevroren meer trotseren. Helaas is de dooi niet het enige grote gevaar dat intreedt.

The Ice Road direct op nummer één in Netflix top 10
De ontvangst van The Ice Road is wisselend, zoals wel vaker bij de typische actiefilms met Neeson. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op 43 procent. De critics consensus luidt:

"Liam Neeson blijft een actieheld van het hoogste niveau. Helaas, net als een aantal van zijn recente genre-uitjes, is The Ice Road een bergafwaarts geplaveid met voorspelbaarheid."



NieuwsFilm

meest populair