Kim Feenstra bijzonder uitdagend op Insta-foto

Kim Feenstra bijzonder uitdagend op Insta-foto

De Nederlandse celeb zit er zwoel bij.

De Nederlandse celeb en actrice Kim Feenstra zagen we de afgelopen jaren niet zo heel veel in films en series. Maar daar lijkt nu weer verandering in te komen.

Op de IMDb zien we namelijk dat ze twee films in de planning heeft staan met de Nederlandse Engelstalige actiethriller Out for Vengeance van Salar Zarza. De andere titel is de scifi-film Sputum van Dan Geesin en met Yannick Jozefzoon, Jade Olieberg en Tine Joustra.

Ze heeft al een aantal films achter haar naam staat. Zo zagen we haar in 2013 in Verliefd op Ibiza en Mannenharten en in 2018 in Niemand in de stad.

Puss in Boots op Instagram
Bij een nieuwe foto op Instagram plaatst ze de tekst Puss in Boots. Dit heeft waarschijnlijk maar weinig te maken met de aankomende animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish te maken, maar wie weet spreekt ze wel een stemmetje in voor de Nederlandstalige versie.

De tekst slaat waarschijnlijk op wat we op de foto zien. We zien de in Groningen geboren brunette namelijk met flinke laarzen aan, in een uitdagende houding inclusief een stoere panty.


De foto van de 36 jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair