'Finding Nemo'-fan? Dan heeft Disney+ een leuk bericht voor je

'Finding Nemo'-fan? Dan heeft Disney+ een leuk bericht voor je

Er komt meer Finding Nemo content.

Er lijkt een Finding Nemo-televisieserie in de maak te zijn voor op streamingdienst Disney+. Sinds de release van de film in 2003, is het een van de meest geliefde producties van Pixar Animation Studios gebleken.

Finding Nemo volgt Marlin, een clownvis, die op zoek gaat naar zijn enige zoon, Nemo. Die wordt aan het begin van de film gevangen door duikers en in een aquarium bij een tandarts geplaatst. Tijdens zijn avontuur om Nemo te redden, wordt Marlin vergezeld door een blauwe vis met geheugenproblemen, genaamd Dory.

Finding Nemo-serie
Waar Finding Nemo Marlin en Nemo gedurende bijna de hele film gescheiden houdt, gaan ze in het vervolg Finding Dory (2016) samen op zoek naar Dory. Die heeft nog altijd last van haar geheugenproblemen.

Een nieuwe aflevering van The DisInsider Show onthult dat er mogelijk een Finding Nemo-serie in de maak is voor op Disney+:

"Dus dit komt direct uit Pixar. Laten we zeggen dat je de komende paar jaar nog heel wat originele content krijgt na Lightyear, dankzij materiaal als Cars on the Road en Dug Days. Pixar duikt tegelijk in de wereld van series. Samen met Andrew Stanton mogen ze een Finding Nemo-serie maken voor Disney+."

NieuwsFilm

meest populair