Film over groot mysterie verovert de Netflix Top 10

Film over groot mysterie verovert de Netflix Top 10

Trust No One: The Hunt for the Crypto King in het lijstje.

Voor de mensen die graag op de hoogte zijn van de veranderingen in de Netflix Top 10 klikken dit artikel vast erg graag aan. En gek is dat niet. In tegenstelling tot de nodige andere diensten, pompt Netflix doorlopend allerlei nieuwe producties en catalogustitels online.

Nu komt de docu Trust No One: The Hunt for the Crypto King binnen op een derde stek in de Netflix Top 10. De docu gaat over het mysterieuze overlijden van Gerry Cotten, een cryptocurrency-multimiljonair.

Er gaan allerlei verhalen over de dood van Cotten? Ook zijn wachtwoord is verdwenen, dat toegang heeft tot zo'n 250 miljoen dollar aan fondsen van klanten. Zou de beste man nog gewoon leven en genieten van het enorme bedrag?

Trust No One: nu op Netflix
FilmTotaal-recensent Mitchell van Vuren gaf de docu 2.5 ster naar aanleiding van zijn recensie. Sinds afgelopen woensdag staat Trust No One: The Hunt for the Crypto King van regisseur Luke Sewell op Netflix.

Zou deze docu net zo'n succes kunnen worden als The Tinder Swindler die weken bovenaan de Netflix Top 10 stond? En wat vind jij van de vele documentaires op Netflix? Zijn ze allemaal even goed, of kijk jij geen of weinig docu's?



NieuwsFilm

meest populair