'Bridgerton'-ster vindt hoeveelheid seks in Netflix-serie helemaal prima

'Bridgerton'-ster vindt hoeveelheid seks in Netflix-serie helemaal prima

Jonathan Bailey vindt dat fans moeten stoppen met klagen.

Jonathan Bailey vindt dat fans van de Netflix-serie Bridgerton die klagen over het gebrek aan stomende seksscènes in het tweede seizoen van de het populaire kostuumdrama moeten stoppen met zeuren. Volgens de acteur draait de serie helemaal niet om seks.

Liefhebbers van de serie keken massaal uit naar alle stoute momenten in het tweede seizoen van Bridgerton, dat sinds vorig week vrijdag op Netflix te zien is. Maar wat blijkt? In de nieuwe reeks afleveringen blijkt nauwelijks seks te zien.

"We hebben weliswaar minder seksscènes, maar daardoor is er meer ruimte voor een dieper menselijker begrip. Daarmee hopen we onze fictieve wereld dusdanig te verrijken dat we minder hoeven te leunen op intieme scènes", reageert Bailey wanneer hem door USA Today gevraagd wordt naar alle kritiek.

Volgens de acteur, die momenteel ook in het toneelstuk Cock op West End te zien is, zou het voor de ontwikkeling van zijn personage ook 'fout' zijn geweest als hij te snel met zijn vlam in bed was gedoken. "Daardoor is het verhaal uiteindelijk veel bevredigender".

Producent Chris Van Dusen vult hem aan: "We hebben nog nooit een seksscène toegevoegd puur om een seksscène te hebben. Alle seksscènes dienen een hoger doel".

NieuwsFilm

meest populair