Denzel Washington laat weten wat hij tegen Will Smith zei na Oscar woedeuitbarsting

Denzel Washington laat weten wat hij tegen Will Smith zei na Oscar woedeuitbarsting

Of althans, niet zo zeer wat hij zei, maar wat ze samen deden.

Iedereen heeft het nog steeds over de klap die Will Smith gaf aan Chris Rock tijdens de Oscaruitreikingen. De komiek maakte een grapje over de vrouw van Smith, actrice Jada Pinkett-Smith, maar dit schoot de acteur in het verkeerde keelgat. Een paar seconden later verkocht hij Rock een rechtste. Sommigen vinden dat de komiek dit had kunnen verwachten, anderen vinden juist dat Smith veel te ver ging. Nu laat ook Denzel Washington zich over de situatie uit.

Hoe je het ook wendt of keert, het gedrag van Smith was natuurlijk schandalig, en dat weet hij zelf ook. Dezelfde avond won hij nog het felbegeerde gouden beeldje voor de eerste keer in zijn carrière voor zijn hoofdrol in King Richard. Met tranen stond hij op het podium en liet hij weten dat Washington hem meteen kwam troosten en steunen na het incident. Nu laat Washington van zich horen.

Raad
De geliefde acteur gaf Smith meteen raad toen het mis ging, dus het is niet zo heel gek dat de nodige mensen willen weten wat Washington nu precies zei en denkt van de hele situatie. Tijdens een recent interview had hij het erover.

Zo zegt de tamelijk cryptische Washington: "Er is een gezegde, dat zegt dat wanneer de duivel je negeert, je weet dat je iets fout aan het doen bent. De duivel zegt dan: "Oh nee, laat hem maar met rust, hij is mijn favoriet". Op dat moment komt de duivel voor je. En voor welke reden dan ook, de duivel had de overhand op de situatie van die avond".

Steun
"Gelukkig waren er wel nog mensen die Will benaderden" gaat Washington verder. "Tyler Perry kwam ook onmiddellijk. Samen hebben we gebeden. Ik wil niet zeggen waar we het precies over hadden, maar het is enkel en alleen bij de gratie van God dat we bestaan. Wie zijn wij om te veroordelen? Ik ken niet alle details van de situatie, maar in mijn ogen was bidden de enige oplossing".

NieuwsFilm

meest populair