Broers van Chris Rock maken Will Smith met de grond gelijk

Broers van Chris Rock maken Will Smith met de grond gelijk

Kenny wil dat de Oscar wordt ingenomen terwijl Tony hem de huid vol scheldt!

Er gaat bijna geen dag voorbij dat enkele bekendheden zich uitlaten over hét beruchte Oscarmoment. Will Smith besloot komiek Chris Rock een flinke klap te geven, toen laatstgenoemde een grap maakte over Smiths vrouw, Jada Pinkett-Smith. Nu laten ook twee broers van Chris zich over het incident uit.

De jongere broer van Chris, Kenny, liet tijdens een recent interview weten dat hij de verontschuldigingen van Smith niet accepteert. Zo zegt Kenny: "Ik vind het vreselijk om ernaar te kijken. Je ziet dat een persoon waar je zielsveel omgeeft wordt aangevallen, maar je kan er niks aan doen".

Schandalig
"Mijn broer vormde geen enkele bedreiging" vervolg Kenny. "Will Smith had op dat moment geen enkel respect voor Chris en kleineerde hem in het bijzijn van miljoenen mensen die naar de show kijken. Het had trouwens ook veel erger kunnen aflopen." Kenny zou er dan ook geen enkele moeite mee hebben als de Academy de Oscar weer intrekt, die Smith later op de avond overhandigd kreeg voor zijn rol in King Richard.

Zo gaat Kenny verder: "Ik was waarschijnlijk milder geweest als Smith zien meteen zou hebben verontschuldigd toen hij de prijs in ontvangst nam. Dat deed hij echter niet. En eerlijk gezegd had hij al meteen uit de zaal geëscorteerd moeten worden. Dit is hoe dan ook een gigantische smet op de carrière van Smith en het zal nooit vergeten worden".

Broer Tony
Tony, eveneens een broer van Chris en zelf ook komiek, liet zich er tijdens zijn eigen comedyshow ook over uit en was heel wat minder 'netjes' dan Kenny. Tony nam namelijk zeker geen blad voor de mond en was woedend: "Als iemand eraan denkt mij nu een klap te komen geven, die zijn niet de verdomde Oscars!"

"En als je al besluit op me af te stappen, verwacht dan geen nominatie, maar klappen". Daarna haalde Tony ook uit naar Smith, en zijn vrouw: "Je gaat echt mijn motherf*cking broer slaan omdat die b*tch van jou je vies aankijkt?"

NieuwsFilm

meest populair