Recente film van Dwayne Johnson boekt groot succes op streaming

Recente film van Dwayne Johnson boekt groot succes op streaming

Jumanji: The Next Level scoort enorm op Netflix.

Iedereen weet inmiddels wel dat acteur Dwayne Johnson een van de meest succesvolle en winstgevende acteurs van Hollywood is. Dus toen hij tekende voor Jumanji: The Next Level leverde dat zoals verwacht een box office succes op.

Johnson is te zien in Jumanji: The Next Level in de rol van Dr. Xander 'Smolder' Bravestone, die wederom gevangen raakt tussen zowel oude als nieuwe avatars in een wildlife videogame Jumanji. Hij is samen te zien met de oude bekenden van de vorige film, waaronder Professor Sheldon 'Shelly' Oberon en Franklin 'Mouse' Finbar.

Jumanji: The Next Level-succes
Bij release in 2019 was Jumanji: The Next Level een succes aan de wereldwijde box office. Dusdanig dat de film 800 miljoen dollar opbracht wereldwijd en de tiende best verdienende film van het jaar werd.

Met recht ook, want hij werd goed ontvangen bij fans en critici. En nu genieten fans weer opnieuw van Jumanji: The Next Level.

Jumanji: The Next Level scoort namelijk op Netflix en blijkt in meerdere landen doorgebroken te zijn tot de top tien meest bekeken films. Ook hier in Nederland is de film te streamen op het platform.

NieuwsFilm

meest populair