Gerucht: gigaproblemen op de set van 'The Flash'

Gerucht: gigaproblemen op de set van 'The Flash'

Ezra Miller zou een paar breakdowns hebben gehad.

Een insider die dicht bij acteur Ezra Miller staat, stelt dat de acteur van The Flash er emotioneel echt niet goed aan toe is. En precies om die reden zo nu en dan te maken heeft met gewelddadige uitspattingen.

Rolling Stone stelt dat Miller op de filmset van de aankomende DC Extended Universe-film The Flash te maken had met "frequente meltdowns". Daardoor "verloor hij" alle zelfcontrole.

Geen geweld
Maar: volgens diezelfde insider leidde dit op de filmset niet tot geweld of schreeuwen naar andere mensen. Het zou juist geleid hebben tot zelfkritisch gedrag waarbij de acteur van zichzelf vond dat hij niet weet wat hij doet. En dat was destructief.

De opnames van The Flash werden in 2021 afgerond en de film wordt nu voorbereid om volgend jaar uitgebracht te worden in de bioscoop. Maar de rol van Miller in toekomstige DCEU-projecten is onzeker. Het zou kunnen dat de acteur voorlopig niet meer ergens een rol in heeft bij Warner Bros., gezien de twee incidenten die in maart plaatsvonden.

Zo weigerde Miller te kalmeren nadat hij in een bar in Hawaii zich misdragen had en zou hij zelfs een paspoort van een vrouw gestolen hebben. En zo gebeuren er wel meer dingen bij de acteur die niet helemaal in de haak lijken te zijn.

The Flash moet in juni 2023 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair