Daniel Craig was de beste James Bond omdat hij naakt wil zijn?

Daniel Craig was de beste James Bond omdat hij naakt wil zijn?

Jason Isaacs heeft een bijzondere uitleg.

Jason Isaacs vertelde tijdens een interview de hilarische reden waarom hij Daniel Craig perfect in de rol van James Bond vindt.

Craig debuteerde in 2006 als James Bond en speelde het personage viermaal. Afgelopen herfst werd zijn zwanenzang in de bioscoop uitgebracht: No Time to Die, een film die succesvol bleek bij fans en critici. Het was ook nog een prima presterende film aan de box office, met een verdienste van 774 miljoen dollar.

Geen problemen met naakt
In een nieuw interview met The Guardian vertelde acteur Isaacs dat Craig volgens hem de perfecte acteur is voor de rol van James Bond.

En daar heeft hij een bijzondere reden voor. Isaacs vertelde namelijk dat hij er begin jaren negentig achter kwam dat Craig enorm comfortabel is zonder kleding aan. Hij denkt daarom dat Craig perfect is:

"Daniel werd gecast net nadat wij Angels in America samen gemaakt hadden, een toneelstuk. En hij is waarschijnlijk een van de weinige mensen op Aarde die zich naakt comfortabeler en meer op zijn gemak voelt, dan met kleren aan. En dat is de reden waarom hij altijd de perfecte Bond is geweest en dat voorlopig ook zal blijven."

NieuwsFilm

meest populair