'Creed III' voltooit casting en maakt de laatste vier namen bekend

'Creed III' voltooit casting en maakt de laatste vier namen bekend

Er lijkt een andere weg ingeslagen te worden...

Creed III, het derde deel in de franchise (of negende in de gehele Rocky-reeks) wordt het regiedebuut van hoofdrolspeler Michael B. Jordan en voltooide onlangs de laatste castingkeuzes.

Zo zijn er onlangs nog vier namen aangetrokken om de lijst compleet te maken. Het betreft Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson, Spencer Moore II en Mila Davis-Kent. Geen grote namen, maar wel essentieel.

Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris en bokser Florian Munteanu zullen allemaal hun rollen hernemen uit de vorige films, waarbij Sylvester Stallone voor het eerst in de geschiedenis afwezig zal zijn, wat leidde tot speculatie dat zijn personage Rocky zou zijn overleden.

Klein CV
Variety maakte de lijst bekend en Leyva doet misschien nog een klein belletje rinkelen nadat ze de no-nonsense Gloria Mendoza speelde in alle 6 seizoenen van Orange is the New Black en Diary of a Future President op Disney+.

Mixson kreeg als 7-jarige voor het eerst erkenning door te dansen en te rappen in de door Steve Harvey gehoste wedstrijdshow Little Big Shots, terwijl Moore bekend staat om zijn wendingen in CW's All American en HBO's We Are Who We Are.

Davis-Kent is een 9-jarige nieuwkomer uit een landelijke oproep voor dove kindacteurs en zal de dochter van Jordan en Thompson spelen.

De nieuwe Creed zal in november bij ons in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair