Deze film met Sandra Bullock in de hoofdrol had volgens haar nooit gemaakt moeten worden

Deze film met Sandra Bullock in de hoofdrol had volgens haar nooit gemaakt moeten worden

Hoewel ze ook één lichtpuntje ziet...

Als het op films aankomt, heeft actrice Sandra Bullock net zoals iedereen een aantal hits alsmede flops op haar naam staan. En als een van de weinige kreeg ze in 2009 zowel een Razzie (voor All About Steve) als een dag later een Oscar (voor The Blind Side).

Maar All About Steve is niet de titel waarvan Bullock achteraf meent dat hij nooit gemaakt had moeten worden. En ondanks dat ze zich er kapot voor schaamt, gaat die eer ook niet naar Speed 2: Cruise Control (1997).

Tijdens het promoten van The Lost City noemde Bullock Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005) als degene die niet had mogen gebeuren.

Regina King
Er is echter één reden waarom ze er géén spijt van heeft: "Deel twee had niet mogen gebeuren, maar ik ben wel blij dat we Regina King hadden, van wie ik gewoon hou. Nee, het moest eenmalig blijven".

De eerste Miss Congeniality (2000) kostte $45 miljoen dollar om te maken en bracht meer dan $210 miljoen dollar op. Beide delen waren geen hits bij de critici, maar het origineel is een grote favoriet onder Bullock-fans.

NieuwsFilm

meest populair