Gerucht: Het MCU krijgt er nog een megaschurk als Thanos en Kang bij

Namor wordt gevaarlijk.

Jim Pedd 11 april 2022 22:30 in Algemeen
Black Panther: Wakanda Forever komt later dit jaar uit in de bioscoop en heel wat mensen vragen zich af wat te gebeuren staat in de franchise.

Na de tragische dood van acteur Chadwick Boseman vroegen fans zich af of de films wel door zouden gaan. Dat bleek, want Marvel Studios kondigde Black Panther: Wakanda Forever aan als 'viering' van het fictieve Afrikaanse land Wakanda. Inmiddels krijgen we een goed idee van de schurk.

Black Panther: Wakanda Forever-slechterik
Volgens Charles Murphy van de site Murphy's Multiverse zal Namor inderdaad de grote vijand van de film zijn. We horen via de site dat Tenoch Huerta mogelijk de rol zal spelen in de film.

Verder schijnt Black Panther: Wakanda Forever ook een nieuwe Black Panther te onthullen. Fans vermoeden dat ofwel Shuri, of M'Baku die rol op zich mag nemen in de toekomst.

Door de dood van Chadwick Boseman moest Marvel Studios de plannen voor Black Panther: Wakanda Forever helemaal omgooien. Producent Nate Moore onthulde al eens dat even gedacht werd om de film niet te maken. Maar: "we hebben goed gekeken hoe we zijn nalatenschap zouden kunnen eren en een verhaal konden vertellen dat niet zou voelen alsof we zijn dood zouden uitbuiten. Dat zouden we nooit, maar dan ook echt nooit willen doen."

Black Panther: Wakanda Forever is in november te zien.

NieuwsFilm