Wanneer verschijnt 'Fantastic Beasts 3' op HBO Max?

Wanneer verschijnt 'Fantastic Beasts 3' op HBO Max?

Nog even wachten.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is nu in de bioscoop te zien. Heel lang hoeven we niet te wachten voordat de film te zien is op streamingdienst HBO Max.

We hebben nog geen precieze datum waarop Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore te zien is op HBO Max, maar weten wel dat HBO Max hem snel online gaat zetten.

Ongeveer 46 dagen
WarnerMedia CEO Jason Kilar vertelde recent dat het de intentie van zijn bedrijf is om films niet langer direct op HBO Max te zetten, als ze nog in de bioscoop moeten draaien. Wel is het de bedoeling om ze binnen 46 dagen online te knallen. Dan kom je dus uit op 45 dagen, zoals ook andere grote filmstudio's doen met hun streamingdiensten.

De logica ging ook op voor The Batman, die op 4 maart in de bioscoop verscheen en in elk geval in de Verenigde Staten vanaf 19 april op HBO Max te zien is.

Mocht dit ook voor Nederland op gaan, dan ziet het ernaar uit dat fans die geen zin hebben om Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in de bioscoop te zien, hem snel op HBO Max kunnen streamen.

De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore vervolgt het verhaal van de strijd tegen de schurkachtige tovenaar Gellert Grindelwald.

NieuwsFilm

meest populair