'Thor: Love and Thunder'-details onthullen het verhaal

'Thor: Love and Thunder'-details onthullen het verhaal

Er is een lek rond Thor: Love and Thunder!

Een nieuwe omschrijving die lekte voor de film Thor: Love and Thunder wijst erop dat Gorr the God Butcher het stadje New Asgard aanvalt.

Christian Bale maakt in Thor: Love and Thunder zijn debuut als Gorr the God Butcher. Hij is een schurk die het voorzien heeft (zijn naam verklapt het natuurlijk al) op goden. Zo zullen vermoedelijk in deze film de Griekse goden in gevaar komen en geldt dat ook voor andere godheden.

Thor: Love and Thunder-verhaal
Plotdetails rond Thor: Love and Thunder blijven schaars, ook al komt de film over krap drie maanden al uit in de bioscoop.

Marvel Studios moet nog op gang komen met de marketing. Gelukkig is er zo nu en dan wat kleins dat naar buiten komt. Denk aan tie-in merchandise die sinds de aankondiging van de film al in ontwikkeling is. Naast een blik op kostuums, laten speeltjes uit de Marvel Legends Series ook plotdetails zien.

Dat gaat al helemaal op voor een actiefiguur van Thor Foster, waar op de achterkant een beeld van een Valkyrie staat. Daar lezen we dat New Asgard in gevaar komt door de aanval van een gevaarlijke bezoeker, die ieders leven in gevaar brengt.

Daardoor wordt Valkyrie genoodzaakt om zich weer aan te kleden als Valkyrie en de Asgardians te beschermen:



NieuwsFilm

meest populair