Beroemde voetbalster klaagt Dwayne 'The Rock' Johnson aan voor... de letter 'X'!?

Beroemde voetbalster klaagt Dwayne 'The Rock' Johnson aan voor... de letter 'X'!?

Misschien een beetje overdreven?

Dwayne 'The Rock' Johnson is zonder twijfel een van de grootste beroemdheden vandaag de dag. Hij scoort de ene na de andere grote rol en heeft zelf ook nog eens meerdere merken, maar eentje daarvan komt nu op een ietwat rare manier in het nieuws.

The Rock presenteerde onlangs het nieuwe logo van XFL, de American Football-competitie waaraan de acteur ook meewerkt. Oud-voetbalster Megan Rapinoe vindt het logo echter helemaal niks. De voormalige Amerikaanse voetbalster en activiste zegt namelijk dat het logo veel te veel lijkt op die van haar eigen organisatie, Together XR.

Tweet
Rapinoe deelde het onderstaande bericht en liet weten het hier niet bij te laten. Zo schrijft ze: "Dit is awkward. Hier zorgen The Rock en de XFL alleen maar voor dat ze een reactie kunnen krijgen van ons. Ons merk, wij hebben hier de rechten op".

Rapinoe vindt namelijk dat de X van XFL lijkt op die van haar haar eigen XR (een organisatie die Rapinoe met haar vrouw begon om de stereotype rol van vrouwen in de samenleving aan te kaarten). Hoewel het logo van XFL misschien wel iets wegheeft van Together XR, vinden veel mensen haar reactie overdreven, aangezien het enkel en alleen om de letter X gaat. De oud voetbalster krijgt echter ook de nodige steun. Oordeel hieronder zelf.





NieuwsFilm

meest populair