Sandra Bullock zegt dat Marvel Daniel Radcliffe moet casten als Wolverine in het MCU

Sandra Bullock zegt dat Marvel Daniel Radcliffe moet casten als Wolverine in het MCU

Sandra Bullock wilt dat Daniel Radcliffe Wolverine gaat spelen in het MCU.

Sandra Bullock heeft laten weten dat ze graag haar The Lost City medespeler Daniel Radcliffe gecast ziet worden als de mutant Wolverine in het Marvel Cinematic Universe. Radcliffe zullen de meeste filmliefhebbers kennen als de titulaire tovenaar van de Harry Potter-films.

De acteur heeft sindsdien ook in kleinere films gespeeld zoals The Woman in Black, Horns, en No You See Me 2. Radcliffe is ook te zien in The Lost City die vanaf vandaag (14 april 2022) in de Nederlandse bioscopen draait.

Wolverine
In een recent interview over [i]The Lost City[/i\ werden Bullock en Radcliffe gevraagd over hoe het voelt als fans ze (fan-)casten in specifieke rollen. Radcliffe was zelf bekend met het fenomeen, omdat een redelijk aantal fans hem zouden casten als Wolverine in het MCU.

De acteur liet echter ook weten dat niemand van Marvel hem gecontacteerd heeft over deze rol. Bullock onderbrak haar medespeler door te zeggen: "Wolverine mensen, kunnen jullie hem alsjeblieft gewoon casten? Doe het gewoon!" - waarbij Radcliffe haar lachend smeekte te stoppen.

X-Men
Voor 17 jaren - van 2000 tot 2017 - werd het personage van Wolverine gespeeld door Hugh Jackman in de X-Men franchise. Jackmans portret van de iconische held bracht hem lof en erkenning van filmliefhebbers en Marvel fans over de helle wereld.

In 2020 kwam Foxs X-Men franchise tot een eind, waarbij The New Mutants wordt gezien als het laatste deel in deze franchise. Dit gebeurde nadat Walt Disney Company het bedrijf 20th Century Fox overnam, waarbij de filmrechten van de X-Men personages in de handen kwamen van Marvel Studios en Disney.

Multiverse of Madness
Toch wordt er gespeculeerd dat enkele X-Men personages uit de oorspronkelijke franchise kunnen terugkeren in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Enkele fans lijken de stem van Patrick Stewart herkend te hebben in de tweede trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Patrick Stewart speelde de oudere Charles Xavier (alias Professor X) in Foxs X-Men franchise. Hugh Jackman's tijd als Wolverine leek te eindigen in de film Logan, dus bestaat er maar een kleine kans dat hij terugkeert in het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair