Sandra Bullock gaat niet meer kunnen genieten van 'Magic Mike 3' door Channing Tatum

Sandra Bullock gaat niet meer kunnen genieten van 'Magic Mike 3' door Channing Tatum

The Lost City ster Sandra Bullock denkt dat ze niet zal kunnen genieten van Magic Mike 3, nadat ze heeft samengewerkt met Channing Tatum.

Sandra Bullock denkt dat ze niet meer Magic Mike 3 kan kijken nadat ze samen heeft gewerkt met Channing Tatum aan The Lost City. Naast Bullock en Tatum speelt ook Daniel Radcliffe in de film, waarbij hij de rol van de schurk speelt.

Tatum heeft een redelijke carrière gehad tot nu toe, maar de acteur is wellicht het best bekend van zijn Magic Mike films. De Magic Mike films zijn losjes gebaseerd op het leven van Channing Tatum.

Magic Mike
Magic Mike kwam uit in 2012 en is geregisseerd door Steven Soderbergh. De eerste film was een groot succes en kreeg daarom ook een vervolg, genaamd Magic Mike XXL.

Een derde en laatste film is momenteel in de maak, waarbij Soderbergh terug zal keren als regisseur. Deze derde film zal Magic Mike's Last Dance gaan heten.

Channing Tatum
In een recent interview bekent Bullock dat ze het niet zeker weet of ze Magic Mike 3 kan kijken als het uitkomt. Ze heeft aangegeven dat ze wel fan is van beide Magic Mike films.

Toen ze de Magic Mike films voor het eerst zag, kwam Tatum over als "een totaal iemand anders". Nu kent de actrice Tatum op een normale manier, waardoor het ongemakkelijk zou aanvoelen als ze hem zou zien strippen in de film.

Sandra Bullock
Bullock gaf aan graag Magic Mike Live te bekijken, zolang Tatum niet zelf voorkomt in de live show. Dit is wat de actrice precies zei: "Weet je wat? Ik vond het geweldig. Ik vond het geweldig, erg. En ik vond de tweede ook geweldig. En ik denk, nu dat ik hem ken, weet ik niet of ik me er gemakkelijk bij zal voelen. Het zal raar zijn, want hij was iemand anders toen ik de films keek, en nu ik hem 'normaal' ken, zal het raar zijn om te zien doen wat hij doet."

Tegelijkertijd zou de actrice niets nieuws zien. Want in The Lost City is er namelijk een scène waarbij ze bloedzuigers van Tatum's naakte lichaam moet halen.

NieuwsFilm

meest populair