Hayley Atwell ziet er compleet anders uit dan je zou denken op deze 'Mission: Impossible'-foto

Hayley Atwell ziet er compleet anders uit dan je zou denken op deze 'Mission: Impossible'-foto

Da's pas apart!

We wachten al behoorlijk lang op de release van Mission: Impossible 7. De film is door de pandemie meermaals uitgesteld.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat we vorig jaar al in de bioscoop van Mission: Impossible 7 hadden kunnen genieten. Maar de release is inmiddels helemaal naar 2023 verschoven. Dan keert acteur Tom Cruise weer terug als Ethan Hunt, om het samen met een hele crew van oude bekenden op te nemen tegen een nieuwe bedreiging. En er zijn heel wat nieuwkomers.

Mission: Impossible 7-foto
Een van die nieuwkomers is actrice Hayley Atwell. Haar ken je vermoedelijk het best als Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe.

Atwell rondde afgelopen september de opnames van Mission: Impossible 7 af. In een bericht op Instagram beloofde ze dat de film de moeite van het wachten waard zal zijn.

"We hebben enorm veel plezier op het kostuumdepartement van Mission: Impossible. Dat is echt het wachten waard, lieve mensen."

In de post zien we hoe de actrice een erg flashy sneeuwpak draagt. Dat belooft wat voor de film, want waarom zou ze zo'n kostuum dragen in Mission: Impossible 7?



NieuwsFilm

meest populair