De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stelen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem na een incident met het stroomnetwerk. Aan de knettergekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin in zijn strijd tegen de schurk, die met allerlei moderne wapens blijkt te zijn uitgerust.

The In Between (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arie Posin | Cast: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens, e.a.
De tiener Tessa is ontroostbaar wanneer Skylar, de liefde van haar leven, komt te overlijden door een verkeersongeluk. Wanneer ze allerlei mysterieuze tekens ontvangt, begint Tessa te geloven dat Skylar met haar probeert te communiceren vanuit het hiernamaals. Ze heeft alleen geen idee hoe ze hem zelf kan bereiken.

See for Me (2021q)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randall Okita | Cast: Skyler Davenport, Jessica Parker Kennedy, Pascal Langdale, e.a.
Als Sophie - een eigenzinnige, blinde vrouw - op een kat past in haar afgelegen huis, wordt ze bruut overvallen door drie dieven die op zoek zijn naar een kluis. Via een app weet ze de hulp van Kelly - een oorlogsveterane - in te schakelen. Kelly fungeert als de ogen van Sophie terwijl ze uit het huis probeert te ontsnappen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair