Regisseur James Gunn praat over zijn toekomst bij Marvel Studios

Regisseur James Gunn praat over zijn toekomst bij Marvel Studios

James Gunn praat over zijn toekomst bij Marvel Studios na Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Regisseur James Gunn is momenteel bezig met het regisseren van Guardians of the Galaxy Vol. 3 voor Marvel Studios, maar de filmmaker is nog niet zeker wat zijn rol in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe zal zijn. Nadat de Gunn Guardians of the Galaxy regisseerde, is hij een belangrijk figuur geworden in het MCU.

Zo regisseerde Gunn ook het vervolg Guardians of the Galaxy Vol.2. Ondanks dat de regisseur tijdelijk ontslagen was van het regisseren van het derde deel, is hij nu al een tijd geleden terug verwelkomd voor het regisseren van Guardians of the Galaxy Vol.3.

James Gunn
De regisseur heeft ook geraadpleegd met de crew van Thor: Love and Thunder, omdat het Guardians team daar ook in voor zal komen. Gunn heeft ook The Guardians of the Galaxy Holiday Special geregisseerd voor streamingdienst Disney+.

Daarnaast heeft de regisseur zich ook beziggehouden met de animatie Disney+-serie I Am Groot. Vanwege de populariteit van zijn ingebrachte MCU-personages is het niet gek dat fans zich afvragen of Gunn in de toekomst onderdeel zal blijven van het MCU.

MCU
Op Twitter beantwoordde de regisseur de vraag van een fan. Deze vraag ging over welk Marvel personage Gunn graag nog zou willen gebruiken in een filmproject. Gunns beantwoorde met: "Er zijn momenteel geen personages bij Marvel of DC waar ik mee zou willen werken, waar ik nu niet mee werk."

Enkele fans zagen dit als een bewijs dat de regisseur zou stoppen met werken voor Marvel Studios. De regisseur stuurde daarom ook de volgende tweet: "Hoe dan ook, ik werk momenteel aan veel projecten, waaronder een paar die nog niet bekend zijn bij het grote publiek, en ik spreek over waar ik nu sta, niet morgen of volgend jaar of over vijf jaar."

NieuwsFilm

meest populair