Tobey Maguire en Andrew Garfield opnieuw samen gespot bij de bioscoop

Tobey Maguire en Andrew Garfield opnieuw samen gespot bij de bioscoop

Tobey Maguire en Andrew Garfield bezochten dit keer Everything Everywhere All at Once.

Acteurs Andrew Garfield en Tobey Maguire zijn opnieuw samen naar de bioscoop gegaan om een film te bekijken. Eerder waren de twee acteurs al samen naar een voorstelling van Spider-Man: No Way Home geweest.

Garfield en Maguire zijn dit keer samen gespot bij een voorstelling van Everything Everywhere All at Once. De acteurs leerden elkaar kennen via hun rol als Spider-Man en lijken nu toch echt een hechte vriendschap opgebouwd te hebben.

Bioscoop
Garfield en Maguire zijn gespot terwijl ze bij een voorstelling van Everything Everywhere All at Once naast elkaar zaten. Deze specifieke voorstelling werd geïntroduceerd door regisseurs Daniel Kwan en Daniel Scheinert.

Daarnaast gaf actrice Jamie Lee Curtis ook een introductie tot de film (waar ze zelf trouwens ook in te zien is). De hoofdrol in Everything Everywhere All at Once wordt gespeeld door Michelle Yeoh.

Garfield en Maguire
Andrew Garfield en Tobey Maguire zullen de meeste filmliefhebbers en fans kennen als Spider-Man. Zo speelde Tobey Maguire als eerste in de Sam Raimi-trilogie de rol van Spider-Man.

Na drie delen nam Andrew Garfield de rol van Spider-Man over in een compleet nieuwe en losstaande Spider-Man franchise. Garfield speelde Spider-Man namelijk in de twee The Amazing Spider-Man films.

NieuwsFilm

meest populair