'Thor: Love and Thunder' wordt ook heel tragisch voor Jane Foster

'Thor: Love and Thunder' wordt ook heel tragisch voor Jane Foster

Natalie Portman keert terug in het MCU.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Merchandise voor Marvel-film Thor: Love and Thunder hint op twee belangrijke plotdetails. Allereerst wordt Thor een Ravager, en ten tweede heeft het er alle schijn van dat Jane Foster de diagnose kanker krijgt.

Thor: Love and Thunder komt in juli uit in de bioscoop. Deze 29ste film in het Marvel Cinematic Universe belooft groots en episch te worden, met Gorr the Godbutcher als grote vijand. Om van hem te winnen heeft Thor hulp nodig van zijn vroegere vriendin, Jane Foster, die nu haar eigen superkrachten lijkt te krijgen.

Thor: Love and Thunder
Zoals wel vaker laat merchandise zien dat het verhaal van Thor: Love and Thunder begint met de diagnose borstkanker voor Jane. Zij ondergaat behandeling, en in afwezigheid van Thor beschermt ze Asgard tegen meerdere bedreigingen.

Dat ze dit doet terwijl ze tegelijkertijd aan kanker lijdt, maakt haar waardig om Mjölnir te gebruiken en de Mighty Thor te worden. Jane is dus niet direct een andere versie van Thor, maar echt iemand die duidelijk een eigen verhaal heeft, waarbij de ziekte kanker een grote rol krijgt.

Verder zien we in de merchandise dat Thor zich bij de Ravagers voegt, en dus geen Guardian of the Galaxy wordt.

Thor: Love and Thunder zien we in juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair