Deze brute horrorfilm zie je heel snel op Netflix

Deze brute horrorfilm zie je heel snel op Netflix

Escape Room: Tournament of Champions overmorgen al online.

Aankomende woensdag verschijnt het vervolg op Escape Room uit 2019 op Netflix. Zowel het origineel als dit vervolg Escape Room: Tournament of Champions zijn geen enorme hoogvliegers, maar vermakelijk zijn ze wel.

De ontvangst van Escape Room: Tournament of Champions van regisseur Adam Robitel (Insidious: The Last Key) was erg wisselend, maar voor het snelle genre nog best oké te noemen. De Tomatometer van Rotten Tomatoes staat op 50 procent en de publieksscore zelfs op 76 procent. Netjes dus.

"Ook al biedt deze Escape Room niet veel verrassingen of verbeteringen ten opzichte van het origineel, Tournament of Champions is spannend genoeg om thrillerfans tevreden te stellen," luidt de samenvatting van de publieksreacties op Rotten Tomatoes.

Vanaf aankomende woensdag: Escape Room 2 op Netflix
In Escape Room: Tournament of Champions komen zes personen vast te zitten in nieuwe levensgevaarlijke escape rooms. Gaandeweg ontdekken ze wat ze met elkaar gemeen hebben waardoor ze kunnen overleven en komen ze er achter dat ze allemaal het spel eerder hebben gespeeld.



NieuwsFilm

meest populair