Gave poster 'Thor: Love and Thunder' start groot, luid en gek Marvel-avontuur

Gave poster 'Thor: Love and Thunder' start groot, luid en gek Marvel-avontuur

En waar gaat de film eigenlijk over?

Gisteren verscheen de eerste trailer voor Thor: Love and Thunder online en de beelden mogen zeker bizar genoemd worden. We zien een flink andere wereld. Hieronder de synopsis, de poster en een reactie van hoofdrolspeler Chris Hemsworth op de eerste beelden.

Als eerste de synopsis, met daarna misschien wel het gaafste affiche dat het Marvel Cinematic Universe heeft voortgebracht. De synopsis:

De film stuurt Thor op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft.

Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van King Valkyrie, Korg en ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thor's verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Mighty Thor.

Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

Bekijk de afbeelding
Reactie Chris Hemsworth op trailer
Op Instagram plaatste Hemsworth de trailer en schreef er de volgende tekst bij: "Hier is de eerste teaser voor Thor: Love and Thunder. Het voelt aan als een klassiek Thor-avontuur. Groot, luid en gek, en met een groot hart. Je zult lachen, je zult huilen, dan zul je zoveel lachen dat je nog meer zult huilen!!"



NieuwsFilm

meest populair