Jessica Simpson deelt kiekje na 45(!) kilo te zijn afgevallen

Jessica Simpson deelt kiekje na 45(!) kilo te zijn afgevallen

De actrice is er duidelijk trots op!

Jessica Simpson ziet er nu dan wel weer fantastisch uit, de actrice heeft ook de nodige 'ups and downs' gehad. Tijdens een recent interview laat zij zich erover uit.

Simpson, o.a. bekend van The Dukes of Hazzard, heeft vaak geschommeld als het aankwam op haar gewicht. Nu is de 41-jarige actrice echter behoorlijk tevreden, maar heel erg gek is dit niet. Ze viel maar liefst 45 kilo af en zit letterlijk en figuurlijk weer lekker in haar vel.

Reactie
Zo zei Simpson tijdens een recent gesprek: "Het heeft drie jaar geduurd maar ik was geduldig en vastberaden. Ik had kleine doelen en ging telkens een stapje verder. Het is makkelijk om op te geven. Soms voelt het ook gewoon onmogelijk aan, maar dan helpen de 'kleine stapjes' wel, want zo kun je het langzaam maar zeker opbouwen om je doel te bereiken".

Eerder deze maand deelde Simpson weer eens foto op Instagram met de tekst: "Drie keer ben ik zo'n 45 kilo bijgekomen maar drie keer kwam ik er ook weer vanaf. Ik wist wel niet of het me deze keer weer ging lukken, maar ik kan nu eindelijk weer een bikini dragen na hard werken, vastberadenheid en zelf liefde. Ik heb dan ook even van blijdschap moeten huilen vandaag!"

Bekijk het kiekje hier

NieuwsFilm

meest populair