Terugkeer van 'Iron Man 3'-schurk lijkt acteur niet onmogelijk en interessant

Terugkeer van 'Iron Man 3'-schurk lijkt acteur niet onmogelijk en interessant

Guy Pearce ziet wel wat in een terugkeer van Aldrich Killian.

Het Marvel Cinematic Universe kende heel wat schurken, van Ultron tot Helmut Zemo en van Thanos tot Aldrich Killian. En die laatste schurk was te zien in Iron Man 3 uit 2013, zeker niet de best ontvangen film in de reeks.

Nu meldt Guy Pearce, de acteur die Aldrich Killian speelde, dat hij het wel ziet zitten om de rol nogmaals te spelen. Hij sprak met ComicBook.com.

"Ik zou het erg leuk vinden om hem terug te zien komen. En ik denk dat vanwege de aard van het personage, het voor te stellen is dat hij terug zou kunnen komen," aldus de acteur. "Dus ja, ik zou ook graag zien wat hij van plan is."

Waar zou Aldrich Killian nu zijn?
"Dit ook omdat hij - zoals we uiteraard zagen in Iron Man 3 - een snelle grote ontwikkeling meemaakte vanaf het begin van het verhaal," voegde de acteur toe. "Dus wie weet waar hij is beland."

Aldrich Killian werd aan het einde van Iron Man 3 blootgesteld aan een overdosis van het Extremis-virus, waardoor hij de lucht in werd geblazen.

Het is niet te zeggen of het voortbestaan van het personage gerechtvaardigd is of niet, maar of de fans op deze soort van nep-Mandarin zitten te wachten is het onderzoeken waard.



NieuwsFilm

meest populair