Marvel Studios legde veranderingen 'Doctor Strange 2' op

Marvel Studios legde veranderingen 'Doctor Strange 2' op

Bruce Campbell legt uit wat er aan de hand was.

Bruce Campbell zegt dat de heropnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness opgelegd zijn door Marvel Studios. Over een maand is die film in de bioscoop te zien.

Afgelopen maart nog vonden de heropnames plaats, ondanks die naderende releasedatum. Dat maakte al dat heel wat fans bezorgd werden, want waarom moest regisseur Sam Raimi zo laat nog in het proces opnieuw scènes opnemen?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-heropnames
Volgens acteur Campbell, die een onbekende rol heeft in de film, zijn de heropnames van bovenaf opgelegd door de filmstudio. Gek is dat niet.

"Die Marvel-mannen, zij maken acht van die films tegelijkertijd. Dus ze zijn echt continu bezig met het updaten van de verhaallijnen," begon Campbell.

"Dus mijn vriend Sam [Raimi] moest scènes toevoegen waarvan Marvel hem vroeg dat te regelen. En hij verwijderde materiaal dat niet meer van toepassing was. Dus tot mei hier is gekomen, denk ik dat zelfs Benedict Cumberbatch niet zeker weet of hij nou in de film zit."

Dat zal wel een gokje zijn dat we kunnen wagen natuurlijk! Maar zeker weten doen we het in mei, als Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop draait.

NieuwsFilm

meest populair