Wanneer krijgen we zekerheid over 'Fantastic Beasts 4'?

Wanneer krijgen we zekerheid over 'Fantastic Beasts 4'?

Warner Bros. laat ons nog wel even wachten.

Als je hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de komst van een eventuele vierde Fantastic Beasts-film, dan hebben we slecht nieuws voor je. Warner Bros. gaat nog enkele weken of maanden nodig hebben alvorens men het besluit neemt.

In 2016 werd de Fantastic Beasts-franchise gelanceerd door Warner Bros., als spin-off van de zeer populaire Harry Potter-franchise en gebaseerd op het gelijknamige boekje van J.K. Rowling dat ze ooit voor het goede doel schreef. We volgen de avonturen van Newt Scamander, wiens koffertje kwijt raakt en ertoe leidt dat hij zijn 'Fantastic Beasts' moet gaan zoeken.

Fantastic Beasts 4
De eerste Fantastic Beasts-film werd goed ontvangen en wist de magie van Harry Potter goed te vangen. Maar het vervolg was behoorlijk rommelig en werd slecht ontvangen. Daarop moest Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore het beter doen.

Dat lijkt tot nu toe niet echt te gebeuren, wat pijnlijk is voor Warner Bros. aangezien de boel aangekondigd is als een vijfdelige reeks. The Wrap laat het volgende weten:

"Warner heeft nog enkele weken, als niet zelfs maanden, nodig om over het lot van de Fantastic Beasts-franchise te beslissen. Het is een van de vele keuzes die de studio moet maken terwijl de Warner Bros. Discovery-transitie voortgezet wordt onder CEO David Zaslav. Maar zelfs als de stekker eruit getrokken wordt, verwacht dan vooral niet dat het bedrijf zijn grotere plannen om de Wizarding World buiten Harry en zijn vrienden op te bouwen laat vallen."

NieuwsFilm

meest populair