Schurk 'Thor: Love and Thunder' is sterker dan Thanos

Schurk 'Thor: Love and Thunder' is sterker dan Thanos

Dat wordt een moeilijk gevecht.

Merchandise voor Thor: Love and Thunder hint erop dat zijn schurk, Gorr the God-Butcher, wellicht sterker is dan Thanos. De Mad Titan was tot nu toe de grootste schurk van het MCU.

Dat kwam met name doordat Thanos zulke gestoorde plannen had, een groot leger en de Infinity Stones. Hij wist heel eenvoudig de Hulk te verslaan en versloeg zonder zijn Infinity Stones zelfs bijna Thor, Iron Man én Captain America. In Phase Four zien we heel wat personages die sterker zijn dan Thanos.

Gorr the God-Butcher
Inmiddels begint het erop te lijken dat superkrachten in het Marvel Cinematic Universe alleen maar groter worden. Merchandise focust zich op het verhaal van Jane Foster, en dropt tegelijkertijd een opvallende en voor fans behoorlijk opwindende hint naar de krachten van Gorr.

De officiële omschrijving voor de replica van de helm van Thor, die gemaakt wordt door speelgoedfabrikant Eaglemoss, omvat ook een korte verhandeling over de krachten waar Jane mee zal moeten dealen.

"Met eigen goddelijke krachten, werd Gorr gedreven het universum te verlossen van goden, overal waar hij ze maar vindt". Dat suggereert niet dat Gorr een godheid is, maar hij heeft een zwaard, All-Black the Necrosword, waarmee hij goden makkelijk kan doden. Dat werd namelijk ooit gemaakt om Celestials mee te doden.

Het lijkt er daarmee om dat Gorr extreme krachten krijgt. Extra interessant: in de comics maakte hij de Godbomb, een wapen dat alle godachtige wezens in tijd en ruimte kon doden. Dat zou misschien ook in Thor: Love and Thunder kunnen gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair