Marvel Studios paste Kang the Conquerer enorm aan

Marvel Studios paste Kang the Conquerer enorm aan

Op verzoek van de schrijver van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Tijdens de seizoensfinale van Marvel Studios-serie Loki, ontmoeten we Jonathan Majors als Kang the Conquerer. We leren dat hij slechts een van de vele varianten van het personage is.

Michael Waldron, die zowel Loki als de aankomende film Doctor Strange in the Multiverse of Madness schreef, laat tijdens een interview met The Playlist weten dat hij heel bewust koos voor een verandering in het personage Kang. Dat moest hij wel even langs Marvel voeren.

Kang is anders
"De TVA veranderde in een 'OK, deze mannen beschermen ons tegen een multiversum'. En dus dat is als He Who Remains komt kijken in de comics, waarin hij gewoon een oude creepy vent is," aldus Waldron.

"En dus pushte ik Marvel, dat hier echt voor open bleek te staan, om van hem een variant van Kang te maken. Omdat ik wist dat Kang uiteindelijk zijn debuut zou maken als slechterik in het MCU. Het voelde gewoon te goed om hem niet te gebruiken en in ons tijdreisverhaal te laten zien. Dus we moesten zoeken naar een manier om zijn rol te ondersteunen, waar Marvel echt voor open stond."

Het gerucht gaat dat Loki een grote rol heeft in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zeker is dat niet, maar het zou kunnen dat hij inderdaad een rol krijgt en dat de film het tweede seizoen van de serie inluidt.

NieuwsFilm

meest populair