Zit Ben Affleck ondanks verloving nog op datingapps?

Zit Ben Affleck ondanks verloving nog op datingapps?

De acteur was voorheen een fanatiek gebruiker van Raya.

Ben Affleck is officieel niet meer op datingapps te vinden nu hij zich heeft verloofd met Jennifer Lopez. Dat heeft zijn management laten weten aan de Amerikaanse gossipsite People.

Het team van Affleck kwam met dat statement naar buiten nadat actrice en realityster Chrishell Stause vrijdag in de Netflix-show Selling Sunset beweerde een match met de acteur te hebben gehad op Raya, een exclusieve datingapp voor sterren en de rijken der aarde.



"Raya heeft bevestigd dat Ben de app al een aantal jaar niet meer actief gebruikt", laat een woordvoerder van de acteur weten aan People.

Fanatiek gebruiker
Het zou niet de eerste keer zijn dat Affleck op de datingapp wordt gespot. Vorig jaar, nog voor zijn relatie met Lopez, verscheen er een opvallend verhaal in het nieuws over TikTokker Nivine Jay die een match had met de acteur maar het niet vertrouwde en dacht dat ze met een catfish te maken had.

Jay besloot hem te unmatchen, maar kwam er daarna al snel achter dat ze wel degelijk de echte Affleck te pakken had. Via Instagram stuurde hij haar een video waarin hij zich afvroeg waarom ze hem van Raya verwijderd had. Jay deelde die video vervolgens via haar eigen kanalen.

NieuwsFilm

meest populair