'Thor: Love and Thunder' onthult vette IMAX-trailer

'Thor: Love and Thunder' onthult vette IMAX-trailer

Thor is nooit meer hetzelfde.

Nadat de officiële trailer voor Thor: Love and Thunder eerder deze weer dan eindelijk werd vrijgegeven door Marvel Studios, leek het erop dat men weer even stil zou blijven met video's. Gelukkig valt dat heel erg mee.

IMAX heeft namelijk vandaag hun versie van de Thor: Love and Thunder-trailer onthuld. Die versie bevindt zich in het IMAX-formaat, en toont ruwweg de nieuwe beelden. Door het nieuwe aspect ratio van IMAX zijn de beelden wel veel meer onthullend.

Thor: Love and Thunder-trailer
Het begint erop te lijken dat Thor: Love and Thunder een compleet gestoorde film wordt. Regisseur Taika Waititi is terug als maker en vertelde al eens dat dit volgens hem de meest gestoorde film wordt die hij maar wil maken.

Thor: Love and Thunder begint ermee dat Thor op een reis gaat anders dan elke andere trip die hij tot nu toe gemaakt heeft, namelijk een zoektocht naar innerlijke vrede.

Maar zijn pensioen houdt al snel op als een galactische moordenaar genaamd Gorr the God Butcher probeert goden uit te roeien. Om de bedreiging te verslaan, roept Thor de hulp in van King Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die tot Thors verbazing de magische hamer Mjölnir blijkt te gebruiken onder de naam Mighty Thor. Samen vertrekken ze op een gruwelijke kosmische reis om het mysterie van de wraak van de God Butcher te achterhalen en hem te stoppen voor het te laat is.



NieuwsFilm

meest populair