De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Escape Room: Tournament of Champions (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Robitel | Cast: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, e.a.
Nadat Zoey en Ben de levensgevaarlijke escape rooms wisten te overleven, besluiten ze de schimmige organisatie achter deze spelen te confronteren. Ze belanden echter in een serie nieuwe puzzelkamers met een aantal onbekenden. Pas als ze ontdekken wat ze met elkaar gemeen hebben, zien ze een kans om te overleven.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem na een incident met het stroomnetwerk. Aan de knettergekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin in zijn strijd tegen de schurk, die met allerlei moderne wapens blijkt te zijn uitgerust.

The Missing (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Woods, e.a.
New Mexico, 1886. Samuel Jones keert na jaren terug naar zijn familie. Maggie, zijn dochter, is niet bepaald blij om hem te zien. Wanneer een bende de vijftienjarige dochter van Maggie ontvoert, moet ze noodgedwongen aanspraak maken op de spoorzoekvaardigheden van haar vader. Samen gaan ze achter de gevaarlijke daders aan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair