Chris Rocks moeder reageert eindelijk op het beruchte Will Smith Oscar incident

Rose Rock laat zich uit over de 'Oscar-klap'.

FilmTotaal 25 april 2022 12:11 in Celebrity
Er wordt nog steeds veel over de Oscars van dit jaar gepraat, maar dat komt voornamelijk door Will Smith. De acteur gaf komiek Chris Rock een klap, toen laatstgenoemde een grap maakte over Jada Pinkett-Smith. Rock's broers vonden het schandalig en nu laat ook Rose Rock, Chris' moeder, zich over het incident uit.

Rose Rock, actief als schrijfster, advocate en spreekster, zei het volgende: "Ik ben erg teleurgesteld. Ik vind het voornamelijk heel erg dat hij nooit zijn excuses heeft aangeboden. Ik bedoel, zijn team heeft een stuk geschreven waarin staat dat hij zich verontschuldigt tegenover Chris, maar als je ziet dat het zoiets persoonlijks is geworden dan neem je toch even zelf contact op?"

Ongeloof
Rose gaat verder door te zeggen dat ze het voorval, net zoals miljoenen andere kijkers, live zag gebeuren. In een eerste instantie dacht ze dat het in scène was gezet, maar ze kwam er snel achter dat er meer aan de hand was.

Zo vervolgt ze: "Totdat hij begon te schelden dacht ik dat het nep was. Toen hij Chris sloeg, sloeg hij ons allemaal. Hij raakte me er ook echt mee. Als je een van mijn kinderen pijn doet, doe je mij pijn". Ook denkt Rose dat het héél anders had kunnen gaan.

Gevolgen
"Het had veel erger kunnen aflopen" vervolgt ze. "Chris had door de klap kunnen vallen. Smith had gearresteerd kunnen worden. Je reageerde zo omdat je vrouw je vies aankeek, maar na het ongeval kon zij weer vrolijk lachen".

"En wat is zijn straf? Hij is 10 jaar niet welkom, maar hij gaat niet eens elk jaar... Hoe dan ook, ik ben echt heel erg trots op mijn zoon hoe hij met de hele situatie omging. Ook vind ik het bijzonder jammer voor Questlove. Net na de klap mocht hij de Oscar voor beste documentaire in ontvangst nemen, maar niemand heeft zijn toespraak gehoord. De rest van de avond was verpest."

NieuwsFilm