Na 'Venom 3' kondigt Sony ook meteen 'Ghostbusters 5' aan!

Na 'Venom 3' kondigt Sony ook meteen 'Ghostbusters 5' aan!

De studio heeft grootse plannen!

Eerder vandaag kwam er al een artikel langs op FilmTotaal dat Sony met een derde Venom film komt, maar daar blijft het niet bij. De studio gaat namelijk ook verder met een andere wereldberoemde franchise: Ghostbusters.

Sony heeft aangekondigd dat er een Ghostbusters 5 aankomt. De franchise begon in 1984 en werd een megahit. Het bleef dan ook niet bij een enkele film, aangezien Ghostbusters snel uitgroeide tot een enorme multimediafranchise. Niet alleen volgden meer films, ook kwamen er animatieseries, speelgoed, strips en videogames uit over de geliefde Ghostbusters.

Eventjes minder
Enkele jaren was het stil rondom de Ghostbusters-franchise, maar in 2016 kwam Paul Feig met een vrouwelijke reboot. Hoewel de film het tamelijk goed deed aan de box-office, kon het verhaal niet echt overtuigen. Sony probeerde het daarna opnieuw op een andere manier, namelijk met Ghostbusters: Afterlife.

Ondanks het feit dat Afterlife 30 miljoen dollar minder verdiende dan zijn voorganger, had Afterlife echter ook maar een kwart van het budget, dus het was een veel groter succes, al helemaal wanneer je weet dat deze film uitkwam tijdens de corona-pandemie.

Vijfde deel
Sony komt nu dus alweer met een vijfde film. Dit kondigde de studio aan tijdens de CinemaCon in Las Vegas, Nevada. Ghostbusters 5 is al in ontwikkeling, maar het is vooralsnog onduidelijk wanneer deze uitkomt.

Ook is het nog niet zeker of de sterren van het voorgaande deel terugkeren en of regisseur Jason Reitman weer van de partij zal zijn, al lijkt de kans wel groot dat het om een vervolg zal gaan van Afterlife.

NieuwsFilm

meest populair