Eerste reacties stevige actiefilm 'Bullet Train' met Brad Pitt

Vele huurmoordenaars op een vliegensvlugge trein.

Bram de Groot 27 april 2022 18:30 in Algemeen
De afgelopen periode wist Sony Pictures een aantal successen te boeken aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Denk aan Venom: Let There Be Carnage, Spider-Man: No Way Home en Uncharted. Daar komt Bullet Train waarschijnlijk bij.

De stevige actiefilm komt van regisseur David Leitch, bekend van onder meer Atomic Blonde, Deadpool 2 en Nobody en er is een hoofdrol voor Brad Pitt (Ad Astra, The Lost City).

Nu zijn de eerste reacties online verschenen over de eerste 20 minuten. De reacties beloven een vermakelijke actiefilm. Zo valt er te lezen op Twitter: "Het is grappig, gewelddadig en Brad Pitt lijkt perfect voor het soort actie van David Leitch!"

Eerste reacties Bullet Train
In Bullet Train zien we flink wat huurmoordenaars die met elkaar in verband staan maar tegenstrijdige doelen hebben. Ze bevinden zich allemaal in een vliegensvlugge trein die rijdt door het hedendaagse Japan.
Ook met Joey King, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman en Sandra Bullock draait de film vanaf 14 juli in de Nederlandse zalen.NieuwsFilm