'The Batman 2' is officieel bevestigd! Matt Reeves en Robert Pattinson komen beide terug

Warner Bros. heeft tijdens hun CinemaCon presentatie bekendgemaakt dat er een vervolg gaat komen op The Batman.

Matt Reeves mag officieel een vervolg op The Batman gaan regisseren van Warner Bros. Matt Reeves' The Batman werd meerdere malen uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie.

Uiteindelijk zou de film uitkomen in maart 2022. The Batman heeft tot zo ver de grootste box office debuut van 2022, waarbij de film momenteel wereldwijd 758 miljoen Amerikaanse dollars heeft opgebracht.

Reeves en Pattinson
Voordat The Batman zijn première had, werden er online al veel gesprekken gevoerd over potentiële vervolgen op Matt Reeves' eerste Batman-film. Reeves en hoofdrolspeler Robert Pattinson lieten daarbij weten dat ze beide interesse hadden om een vervolg te maken.

Pattinson had zelfs een heel plan uitgeschreven over hoe het karakter van zijn Bruce Wayne zich zou ontwikkelen in toekomstige films. Bij Warner Bros. CinemaCon panel werd er officieel aangekondigd dat The Batman 2 groen licht heeft gekregen.

The Batman 2
Reeves zal terugkeren om The Batman 2 te regisseren, waarbij Pattinson opnieuw de rol van de gemaskerde superheld op zich zal nemen. Reeves liet tijdens de panel weten dat hij opgewonden is om terug in deze wereld te springen, maar dat hij pas meer over het vervolg kan vertellen op een toekomstige CinemaCon.

Het is momenteel nog onduidelijk welke andere crew en cast members terug zullen keren voor het vervolg. Daarnaast is er ook nog geen releasedatum gegeven voor The Batman 2.

NieuwsFilm

meest populair