Michael Shannon keert officieel terug als General Zod in 'The Flash'

Michael Shannon keert officieel terug als General Zod in 'The Flash'

Michael Shannon speelde General Zod voor het eerst in de DCEU-film Man of Steel.

Acteur Michael Shannon zal als General Zod terugkeren naar het DCEU in de opkomende film The Flash. Shannon was voor het eerst te zien als deze Superman schurk in Zack Snyder's Man of Steel.

In The Flash zullen we zien hoe dit personage reist door het multiversum van het DCEU. Op deze manier zullen we ook Michael Keatons Batman ook voor het eerst sinds 1992 terug zien op het grote scherm.

Batman en Supergirl
Naast Michael Keatons Batman zullen we ook Ben Affleck als Batman te zien krijgen in The Flash. Daarnaast zal de film ook de Supergirl van het DCEU op het grote scherm introduceren.

Dit is de eerste keer dat we Supergirl op het grote scherm zullen zien sinds 1984. In The Flash speelt Sasha Calle het personage van Supergirl.

Michael Shannon
Michael Shannon, die de schurk generaal Zod vertolkte in Zack Snyder's Man of Steel, gaat zijn rol officieel opnieuw spelen in The Flash. Tijdens CinemaCon dit jaar waren er nieuwe beelden van The Flash te zien.

In deze beelden werd Shannons beruchte schurk uit Man of Steel onthuld. Het is momenteel nog onduidelijk welke rol General Zod zal hebben in het verhaallijn van The Flash.

NieuwsFilm

meest populair