Olivia Wilde kreeg naar verluidt papieren over voogdij op het podium bij CinemaCon

Olivia Wilde kreeg naar verluidt papieren over voogdij op het podium bij CinemaCon

Dit gebeurde tijdens de presentatie van haar opkomende film Don't Worry Darling.

Olivia Wilde heeft naar verluidt papieren over voogdij op het podium bij CinemaCon ontvangen. Wilde was op het podium om haar opkomende film Don't Worry Darling te presenteren.

Naast dat Wilde de film regisseert, heeft ze zelf ook een rol in de film. De rest van de cast bestaat uit onder andere Florence Pugh, Harry Styles, en Chris Pine.

Envelop
Terwijl Wilde aan het woord was, kwam een onbekende persoon naar het podium, die een envelop aan haar gaf. Op de envelop stond "persoonlijk en vertrouwelijk", waarop Wilde naar verluidt vroeg of dit voor haar was.

De regisseur-actrice opende de envelop en bekeek de inhoud globaal. Daarna vervolgde Wilde haar presentatie voor Don't Worry Darling zonder zich verslagen of geïrriteerd op te stellen.

Jason Sudeikis
Er werd eerst gespeculeerd dat de inhoud van de envelop een ongevraagd scenario was. Echter lijkt het er nu op dat dit niet het geval is, omdat nieuwe berichten melden dat de envelop voogdij papieren van Wilde's ex-verloofde Jason Sudeikis bevat.

Wilde en Sudeikis hebben twee kinderen, en waren verloofd voordat ze hun relatie beëindigden in 2020. Volgens Variety had Sudeikis "geen voorkennis" over het feit dat de voogdij papieren geleverd zouden worden aan Wilde tijdens haar CinemaCon presentatie.

Voogdij papieren
Een bron vertelde Variety het volgende: "Papieren werden opgesteld om de bevoegdheid vast te stellen met betrekking tot de kinderen van mevrouw Wilde en de heer Sudeikis ... Mr Sudeikis had geen voorkennis van de tijd of plaats waar de envelop zou zijn afgeleverd, aangezien dit uitsluitend aan het betrokken bedrijf zou zijn en hij nooit zou toestaan dat zij op zo'n ongepaste manier zou worden gedagvaard." Wilde heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de gebeurtenis.

De algemeen directeur van CinemaCon, Mitch Neuhauser, heeft in een verklaring bekendgemaakt dat CinemaCon hun veiligheidsprocedures opnieuw gaat evalueren om de veiligheid van alle aanwezigen te garanderen. Daarnaast zei hij dat CinemaCon in de geschiedenis van de conventie nog nooit een incident heeft gehad waarbij een afgevaardigde het podium betrad die niet gemachtigd was om daar te zijn.

NieuwsFilm

meest populair