Gargantos arriveert in eerste clip 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Gargantos arriveert in eerste clip 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Flink superheldengevecht, ook met de nieuwe America Chavez.

Iedereen die dol is op de Marvel-films heeft Spider-Man: No Way Home ondertussen wel gezien. Dat Doctor Strange daarin buiten het boekje gaat is dus geen verrassing meer te noemen. De verdere impact zien we in het aanstaande Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Nu hebben we een eerste clip uit die film en deze toont de Sorcerer Supreme die in actie komt tegen Gargantos om America Chavez te beschermen die klaarblijkelijk net haar debuut heeft gemaakt in het Marvel Cinematic Universe.

Gargantos in eerste clip Doctor Strange 2
Hieronder zie je de clip uit de film van Sam Raimi. We zien Benedict Cumberbatch weer als Doctor Strange en Xochitl Gomez als America Chavez / Miss America.


In Doctor Strange in the Multiverse of Madness ontgrendelt het MCU het Multiversum en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. We reizen naar het onbekende met Doctor Strange, die met de hulp van mystieke bondgenoten, zowel oude als nieuwe, de verbuigende en gevaarlijke alternatieve realiteiten van het Multiversum doorkruist om een mysterieuze nieuwe tegenstander te ontmoeten.

Vanaf 4 mei in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair