Keert Thor nou eerder terug in het Marvel-universum dan we hadden verwacht?

Keert Thor nou eerder terug in het Marvel-universum dan we hadden verwacht?

Moon Knight kan 'm terugbrengen.

Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat Marvel-film Thor: Love and Thunder verbonden gaat zijn aan de serie Moon Knight.

Moon Knight heeft nog één aflevering te gaan op Disney+. Die zal komende woensdag zijn première beleven op de streamingdienst. In de serie volgen we Marc Spector en zijn avonturen als Moon Knight, die bemoeilijkt worden door zijn gespleten persoonlijkheid. Het lijkt er nu op dat de serie misschien wel verbonden is aan Thor: Love and Thunder.

Thor: Love and Thunder
"Weet je, ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet precies weet wat ze aan het doen zijn met Thor: Love and Thunder," begon een van de schrijvers van Moon Knight.

"Dat is ook echt het eerlijke antwoord. Je vraagt het je gewoon af. En ik kijk ernaar uit om het te zien. Ik ben heel benieuwd als ik Thor zie, dan vraag ik mij af wat er mogelijk is. Marvel is heel erg creatief collaboratief, maar je bevind je wel echt in je eigen silo om eerlijk te zijn."

Thor: Love and Thunder wordt omschreven als een film waarin titelheld Thor op een queeste voor innerlijke vrede gaat. Maar zijn pensioen wordt enorm bemoeilijkt als de intergalactische moordenaar Gorr the God Butcher achter het uitsterven van de goden aanzit. Thor roept de hulp in van King Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster. Zij blijkt zonder duidelijke verklaring de hamer Mjölnir te kunnen gebruiken.

NieuwsFilm

meest populair