Je herkent Thor niet terug op deze foto van 'Thor: Love and Thunder'

Je herkent Thor niet terug op deze foto van 'Thor: Love and Thunder'

Taika Waititi maakt er weer een eigen film van. Tof!

Een gloednieuwe foto van Thor: Love and Thunder laat Odinson zien op een manier zoals je hem vermoedelijk nog niet eerder gezien hebt.

Marvel Studios gaf een nieuwe foto vrij van Thor: Love and Thunder, waarin we Thor onder een boom zien zitten. Op de achtergrond zie je meerdere zonnen, die onder aan het gaan zijn. Hij lijkt innerlijke vrede te vinden, omringd door planten en verschillende baniers. Het beeld is een net iets andere hoek op een scène die je ook in de trailer zag.

Thor: Love and Thunder-foto
Thor: Love and Thunder begint er vermoedelijk mee dat de held probeert zijn tijden als oorlogszuchtige godheid achter zich te laten.

Hij begraaft zelfs letterlijk zijn bijl, maar kan niet heel lang vrede bewaren voor zichzelf. Gorr the God Butcher komt namelijk voorbij en die heeft het voorzien op alle goden van het universum. Hij wil ze doden, allemaal uitroeien en daarmee laten uitsterven.

Dat is voor Thor reden om terug te keren uit zijn zelfopgelegde pensioen, en om samen met King Valkyrie, Korg en zelfs zijn ex-vriendinnetje Jane Foster die nu over zijn magische hamer Mjölnir blijkt te beschikken, het universum in te trekken, op zoek naar de oorsprong van Gorr en een manier om hem te verslaan.

De eerste trailer van Thor: Love and Thunder brak records qua kijkcijfers. Check hieronder de foto van Thor: Love and Thunder.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair