Complete einde 'Doctor Strange 2' veranderd tijdens de opnames

Complete einde 'Doctor Strange 2' veranderd tijdens de opnames

Benedict Cumberbatch heeft een opvallend verhaal.

Volgens Doctor Strange in the Multiverse of Madness-acteur Benedict Cumberbatch veranderde het einde van de film van Marvel Studios tijdens de opnames.

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness pikt de draad op in het Marvel Cinematic Universe. Eerder zagen we hoe Strange ietwat te onbezorgd een spreuk uitsprak die ertoe leidde dat Peter Parkers identiteit vergeten werd. Dat opende een scheur in het multiversum. Nu moet de tovenaar met behulp van Wong, Wanda Maximoff en America Chavez een manier zoeken om het universum heel te houden.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-einde
Kevin Feige en zijn team van schrijvers plannen elke keer weer uitgebreid de verhalen van personages. De huidige plannen lopen zelfs tot 2032.

Maar soms veranderen de omstandigheden, zoals een wereldwijde pandemie of de dood van een acteur. Dan moeten de plannen veranderd worden, wat leidt tot heropnames. De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is geen uitzondering op die regel.

Cumberbatch sprak recent met JOE.ie en vertelde dat het einde van Doctor Strange in the Multiverse of Madness niet vast lag aan het begin van de opnames.

"Er is een boel om uit te leggen, te bekijken en in je op te nemen. Maar aan het einde, vooral in het laatste derde deel van de film, stond er veel open. Vooral het einde was echt nog open toen we begonnen met de opnames, zoals we wel gewend zijn van Marvel. Alles past uiteindelijk echt perfect in elkaar."

NieuwsFilm

meest populair